Dönem sonu etkinlikleri kapsamında, İngilizce öğretmenimiz Günay Eren eşliğinde öğrencilerimiz, İlk dönem ünitelerini kapsayan oyunlarla hem eğlendi hem kelime bilgilerini tazeledi. Aynı zamanda konuları da tekrar etmiş oldular.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda "Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması" yapılacaktır.

8-14 Ocak 2024 Enerji Verimliliği Haftası Okulumuzda Kutlandı.

Masa tenisi takımımız yapılan turnuvalarda Simav Şampiyonu oldu.

Okulumuz küçük erkekler voleybol takımı karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek Kütahya Şampiyonu oldu.

Okulumuz küçük kız voleybol takımı karşılaştığı tüm rakiplerini set vermeden yenerek Kütahya Şampiyonu oldu.

Kütahya'da yapılan yüzme yarışmalarında öğrencimiz Elif Alya Aktaş kendi kategorisinde 1. olup genel sıralamada 7. oldu.

Şehrimi Tanıyorum Projesi Kapsamında İlçemizin Tarihi ve Turistik Yerlerine Gezi Düzenlendi.

Kütahya'da düzenlenen judo turnuvalarında 8. sınıf öğrencimiz Gizem Banis il şampiyonu oldu.

Okulumuz zemin katında teknoloji ve tasarım dersliklerinin bulunduğu koridorda "TEKNOLOJİ VE TASARIM SOKAĞI" hizmete girdi.

Kütahya'da yapılan il şampiyonalarında okulumuz öğrencileri büyük başarıya imza attılar

Öğrencilerimiz şehidimizin ailesini ziyaret etti.

Gezi Kulübü etkinlikleri kapsamında 8. sınıflarımız Çanakkele Şehitliğine Ziyarete gittiler.

Bir Avrupa birliği porjesi olan E-Twinning de öğretmenlerimiz Bilal Sarıkaya ve Nurdan Karbuğa Ulusal Kalite Etiketlerini aldılar.

2023 2024 Eğitim Öğretim dönemi 1. dönem Teknoloji ve Tasarım Dersi Sergisi Okulumuzda Açıldı.