19 Ocak 2024 Cuma günü karne töreninden önce okulumuz öğrencileri tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Dr Kudret Armağan Tarafından 8. Sınıf Öğrencilerimize Motivasyon ve Stres Yönetimi Semineri Verildi.

Okulumuz robotik kulübü tarafından 3x3 rubik küp çözme yarışması düzenlendi.

Bilişim teknolojileri ve yazılım öğretmenimiz Bilal Sarıkaya liderliğinde 6. sınıf öğrencilerimiz özgün 3 boyutlu tasarımlar yapıp, okulumuzdaki 3 boyutlu yazıcıdan ürünlerini çıktı olarak alabiliyorlar.

Öğretmenlerimiz Okulumuza E-Twinning Avrupa Kalite Etiketi Kazandırdılar.

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi ve Dönem sonu etkinlikleri kapsamında Türkçe Öğretmenimiz Nurgül Akdoğan tarafından hikaye anlatma yarışması düzenlendi.

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda isteyen tüm 6. sınıfların katılabileceği bir Voleyol Turnvası düzenliyoruz.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven'in desteği ile okulumuzda halk oyunları kursu başladı.

Bilişim teknolojileri öğretmenimiz Ümit Arslan eşliğinde, öğrencilerimiz etkinlik haftası kapsamında online 50 soruluk 1.dönem ders konularımızı içeren yarışma(quiz) yaptılar. Her sınıfta 1. Olan gruba hediyeleri verildi. Okul idaremize teşekkür ederiz.

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında matematik öğretmenimiz Sema TOKTAŞ eşliğinde öğrencilerimiz zeka oyunları(mangala) turnuvası yaptılar.

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında matematik öğretmenimiz Cemil ARSLAN eşliğinde öğrencilerimiz, okulumuz kütüphanesinde kitap okuma etkinliği yaptılar.

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında fen bilimleri öğretmenimiz Mustafa Kurtuluş Acar eşliğinde öğrencilerimiz Çarkı Felek oyunu oynadılar.

Öğrencilerimiz dönem sonu etkinlikleri kapsamında matematik öğretmenimiz Hatice Atacan eşliğinde isim şehir oyunu oynadılar.

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında ingilizce öğretmenimiz Vesile Küçük eşliğinde öğrencilerimiz, Kim milyoner olmak ister oyunun ingilizce versiyonunu oynayarak hem keyifli vakit geçirdi hemde ilk donem  konularımizi tekrar ettiler.

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında fen bilmleri Öğretmenimiz Emine Akboğa eşliğinde öğrencilerimiz deneyler yaptılar.