Osmanbey ortaokulu küçük erkekler masa tenisi takımımız karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek Kütahya şampiyonu oldular.

Çitgöl Şehit Uzman Çavuş Adil Oruç Ortaokulu tarafından düzenlenen 7. Sınıflar Matematik Bilgi yarışmalarında öğrencilerimiz birincilik elde ettiler.

Okul sporlarında masa tenisi turnuvalarında Osmanbey Ortaokulu öğrencileri küçük kızlar masa tenisi turnuvalarında Simav 2. si oldular.

Kütüphanecilik haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile okul bahçesinde okuma etkinliği düzenlendi.

Okul sporları kapsamında yapılan atletizm yarışmalarında Osmanbey Ortaokulu öğrencilerimiz büyük başarı elde etti.

Okulumuz kıc voleybol takımı öğrencileri ilçe birincisi oldu.

Okul sporları kapsamında yapılan voleybol turnuvalarında, okulumuz öğrencileri birinci oldu.

Dünyanın en önemli Robot ve Bilim turnuvalarından birisi olan First Lego League´e katılan Osmanbey Ortaokulu Robotik Takımı İlham Verici Takım ödülü alarak başarısını taçlandırdı.