KÜTAHYA / SİMAV - Osmanbey Ortaokulu

Değerler Kulübü öğrenci ve öğretmenlerimiz Şehitlik Ziyareti gerçekleştirdi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Okulumuzda Çoşkuyla Kutlandı.

Mrt

Okul sporları kapsamında gerçekleştirilen küçük erkekler masa tenisi turnuvalarında öğrencilerimiz  Simav 3. sü oldular.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası Etkinlikleri 5F sınıfının düzenlemiş olduğu programla gerçekleştirildi.

Mrt

Doğada Matematik Fotoğraf Yarışması sonuçları açıklandı. Derecede giren öğrencilerimiz ödüllerini aldılar.

Mrt

AB Kod Haftası Etkinlikleri kapsamında katılım sağladığımız etkinliklere ait "mükemmelik sertifikamızı" aldık.

Mrt

Çitgöl Şehit Uzman Çavuş Adil Oruç Ortaokulu tarafından düzenlenen 7. Sınıflar Matematik Bilgi Yarışmasında Osmanbey ortaokulu öğrencilerimiz Simav 2. si oldular.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma haftası panomuzu ve öğrenci resimlerinden oluşan okul resim sergisi okul giriş katında davetlilerini bekliyor.

Mrt

Okulumuz Türkçe öğretmenleri tarafından İstiklal Marşını güzel okuma yarışması düzenlendi.

Mrt

06.03.2024 tarihinde deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

8. Sınıf öğrencilerimiz tarafından Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne tanıtım gezisi düzenlendi.

Mrt

8. Sınıf öğrencilerimiz tarafından Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne tanıtım gezisi düzenlendi.

Mrt

8. Sınıf öğrencilerimiz tarafından Gülizar Eren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne tanıtım gezisi düzenlendi.

Okulumuzda "Doğada Matematik" adlı fotoğraf yarışması yapılacaktır.

Okul kız ve erkek futsal öğrencilerimiz, okul bahçesine ağaç diktiler.