"Minik Eller Büyük Hayaller" Projesi Kapsamında Öğrencilerimize Simav Halk Eğitim Merkezi öğretmeni Hatice Karahan tarafından Sepet Örme Etkinliği Düzenlendi.

EGEP Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ile Eynal Güneş Enerji Santralinin  olduğu bölgeye tanıtım gezisi yapıldı.

Okulumuz Değerler Kulübü Simav Şehitliğine Ziyaret düzenledi.

Öğrencilerimizin teknolojive tasarım dersinde yapmış oldukları eserler okulumuz giriş katında bulunan "Teknoloji ve Tasarım Sokağı" nda sergileniyor.

Müzik öğretmenimiz Volkan Aydın ve öğrencilerimizden oluşan orkestramız Ramazan Ayı münasebetiyle ilahi konseri verdiler.

Tiyatro Kulübümüz 29 Mart 2024 Cuma günü Simav Belediyesi Tarafından Düzenlenen Nasrettin Hoca Adlı Tiyatroya Katıldı

Değerler Kulübü öğrenci ve öğretmenlerimiz Şehitlik Ziyareti gerçekleştirdi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Okulumuzda Çoşkuyla Kutlandı.

Okul sporları kapsamında gerçekleştirilen küçük erkekler masa tenisi turnuvalarında öğrencilerimiz  Simav 3. sü oldular.

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası Etkinlikleri 5F sınıfının düzenlemiş olduğu programla gerçekleştirildi.

Doğada Matematik Fotoğraf Yarışması sonuçları açıklandı. Derecede giren öğrencilerimiz ödüllerini aldılar.

AB Kod Haftası Etkinlikleri kapsamında katılım sağladığımız etkinliklere ait "mükemmelik sertifikamızı" aldık.

Çitgöl Şehit Uzman Çavuş Adil Oruç Ortaokulu tarafından düzenlenen 7. Sınıflar Matematik Bilgi Yarışmasında Osmanbey ortaokulu öğrencilerimiz Simav 2. si oldular.

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma haftası panomuzu ve öğrenci resimlerinden oluşan okul resim sergisi okul giriş katında davetlilerini bekliyor.

Okulumuz Türkçe öğretmenleri tarafından İstiklal Marşını güzel okuma yarışması düzenlendi.