Etiket Sonuçları: öğrenme

"Minik Eller Büyük Hayaller" Projesi Kapsamında Öğrencilerimize Simav Halk Eğitim Merkezi öğretmeni Hatice Karahan tarafından Sepet Örme Etkinliği Düzenlendi.

Öğrenme motivasyonunu artırma etkinlikleri kapsamında 8. sınıf öğrencilerimiz Kazcıoğlu Industrial Solutions fabrikasını ve Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettiler. Başta Şeref Kazcıoğlu olmak üzere tüm personele bizleri çok iyi ağırladıkları için teşekkür ederiz. Yine MTAL idareci ve öğretmenlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Öğrenme motivasyonunu artırma etkinliklerinde bu hafta düzenlediğimiz  kariyer günleri etkinliğinde Eczacı Ferah GÜNER ALTUĞ 'u misafir ettik. Katılımlarından dolayı kendisine teşekkür ederiz.