Etiket Sonuçları: Öğrenci

Dörteylül Ortaokulu tarafından düzenlenen Münazara yarışmalarında öğrencilerimiz Simav 1. si oldu.

Okulumuz Değerler Kulübü Simav Şehitliğine Ziyaret düzenledi.

Müzik öğretmenimiz Volkan Aydın ve öğrencilerimizden oluşan orkestramız Ramazan Ayı münasebetiyle ilahi konseri verdiler.

Çitgöl Şehit Uzman Çavuş Adil Oruç Ortaokulu tarafından düzenlenen 7. Sınıflar Matematik Bilgi Yarışmasında Osmanbey ortaokulu öğrencilerimiz Simav 2. si oldular.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı proje ile okulumuzda sabah sporları tüm öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştiriliyor.

Sinemaya gitmeyen öğrenci kalmasın projesi kapsamında okulumuz öğrencilerinin tamamı arkadaşları ile beraber sinema izlemenin keyfini doyasıya yaşadı.

2022 yılı Ulusal Matematik yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini aldılar.

İngilizce Öğretmenimiz Vesile Küçük tarafından yapılan etkinliklere öğrencilerimizi katılımları her geçen gün artıyor. Öğrencilerimiz hem görevleri yapıyor ham de ingilizce öğreniyor.

Millî ve manevi değerlerimiz kapsamında 14.01.2022 tarihinde ilçemiz Beyce köyünde 15 Temmuz gazisi Mustafa türker'i evinde ziyaret ettik. Ziyaretimize idareci ve öğrencilerimizden bir grup katıldı.

08.11.2021 tarihinde 8. Sınıf öğrencilerimize ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Şirikçi tarafından LGS çalışmalarına yönelik motivasyon semineri verildi.