Etiket Sonuçları: sü

EGEP projesi kapsamında sürdürülebilirliği sağlamak için 7/A sınıfı ile yaptığımız geri dönüşüm kutuları sayesinde sınıfta oluşan kağıt, plastik ve cam gibi ürünlerin geri dönüşümüne katkı sağlıyoruz.

Öğrencilerimiz EGEP projesi kapsamında sürdürülebilirliği sağlamak için teknoloji ve tasarım dersliğinde atık kağıtlardan tasarladığımız materyaller ile geri dönüşüme katkı sağladılar.

"Minik Eller Büyük Hayaller" Projesi Kapsamında Öğrencilerimize Simav Halk Eğitim Merkezi öğretmeni Hatice Karahan tarafından Sepet Örme Etkinliği Düzenlendi.

Okulumuz Değerler Kulübü Simav Şehitliğine Ziyaret düzenledi.

Tiyatro Kulübümüz 29 Mart 2024 Cuma günü Simav Belediyesi Tarafından Düzenlenen Nasrettin Hoca Adlı Tiyatroya Katıldı

Okul sporları kapsamında gerçekleştirilen küçük erkekler masa tenisi turnuvalarında öğrencilerimiz  Simav 3. sü oldular.

6 Şubat 2023 Deprem Şehitleri İçin Okulumuzda Saygı Duruşunda Bulunuldu

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven'in desteği ile okulumuzda halk oyunları kursu başladı.

Şehrimi Tanıyorum Projesi Kapsamında İlçemizin Tarihi ve Turistik Yerlerine Gezi Düzenlendi.

Robotik Kulübü öğrencilerimiz bilim kahramanları derneği tarafından düzenlenen FLL turnuvalarında büyük başarı elde etti.

Kütahya'da düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu yarışmalarında öğrencilerimiz şampiyonluk madalyasını göğüsledi.

Küçük kızlar kategorisinde  ‍Elif Begüm YURTDAŞ ‍  İl Şampiyonu olmuştur.

Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenimiz Fatma Aysu, namazın farzlarını öğretirken gece gündüz oyunundan yararlandı.

Kuşu Nurullah Bayram Ortaokulu nun düzenlemiş Kur'an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında okulumuz 6-C sınıfı öğrencisi Muhammed Efe Şahin ilçe 1. olmuştur. Kendisini tebrik eder emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Okulumuz voleybol takımı öğrencileri, iftar yemeğinde buluştu.

6 ve 7. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak Mart ayının son haftasında Ergenlik ve Gelişim Dönemi ile ilgili seminerler verilmiştir. Çalışmada öğrencilere içinde bulundukları gelişim dönemi hakkında bilgi verilerek öğrencilerin kendilerini daha iyi tanımaları ve bu dönemde yaşanan çatışmalarla olumlu baş etme becerileri kazanmaları amaçlanmıştır.

7 ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik motivasyon çalışmaları 13-17 Aralık tarihleri arasında sınıf rehberliği şeklinde ve toplantı salonunda seminer olarak gerçekleştirilmiştir. Motivasyon çalışmaları doğrultusunda öğrencilerin kendilerini daha iyi tanımalarına yardımcı olacak rehberlik çalışmaları yapılmıştır. Bunun yanında geleceğe yönelik hedefler oluşturma, verimli ders çalışma, soru çözme teknikleri ve sınav stratejisi geliştirme gibi konular da motivasyon çalışması içine dahil edilmiştir.

8.sınıf öğrencilerine yönelik olarak 14-18 Şubat tarihleri arasında Rehberlik derslerinde, Liselere Geçiş Sistemi konulu sunum yapılmıştır. Sunumda LGS sınavının içeriği, sınavsız alan liselerin özellikleri ve nasıl yerleştirmeler yapıldığı hakkında bilgiler verilmiştir. Öğrencilerle soru cevap şeklinde merak ettikleri konularda da rehberlik yapılmıştır.

Okul müdürümüz Hüseyin Kaygusuz ve bilişim teknolojileri öğretmenimiz Bilal Sarıkaya, Sofya da katıldıkları öğretmen 5.0 eğitimlerini başarı ile tamalayarak kurs bitirme sertifikalarını aldılar.

Tem

Telafide bende varım etkinlikleri kapsamında okulumuzda "doğa yürüyüşü" etkinlikleri yapılarak Simav'ın eşsiz güzellikleri öğrencilerimiz tarafından keşfedilmeye devam ediyor.