Etiket Sonuçları: sporları

Okul sporları kapsamında gerçekleştirilen küçük erkekler masa tenisi turnuvalarında öğrencilerimiz  Simav 3. sü oldular.

Kütahya'da yapılan il şampiyonalarında okulumuz öğrencileri büyük başarıya imza attılar

Küçük Kızlar voleybol takımımız okul spo rları kapsamında ilçemizde yapılan turnuvalarda Simav Şampiyonu oldu.

Okul sporları kapsamında Kütahya'da yapılan atletizm yarışmalarında okulumuz atletizm takımındaki öğrencilerimizden çeşitli alanlarda dereceler geldi. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlarız.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı proje ile okulumuzda sabah sporları tüm öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştiriliyor.

Kütahya'da düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu yarışmalarında öğrencilerimiz şampiyonluk madalyasını göğüsledi.

Kütahya'da yapılan yüzme yarışmalarında öğrencilerimiz büyük bir başarı göstererek il 2. si oldular.

Küçük erkekler okul futbol takımımız tüm rakiplerini yenerek Simav Şampiyonu oldu.

Okul sporları kapsamında yapılan futbol müsabakalarında öğrencilerimiz simav şampiyonu oldular. Emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Okul sporlarında masa tenisi turnuvalarında Osmanbey Ortaokulu öğrencileri küçük kızlar masa tenisi turnuvalarında Simav 2. si oldular.