Etiket Sonuçları: matematik

Doğada Matematik Fotoğraf Yarışması sonuçları açıklandı. Derecede giren öğrencilerimiz ödüllerini aldılar.

Çitgöl Şehit Uzman Çavuş Adil Oruç Ortaokulu tarafından düzenlenen 7. Sınıflar Matematik Bilgi Yarışmasında Osmanbey ortaokulu öğrencilerimiz Simav 2. si oldular.

Okulumuzda "Doğada Matematik" adlı fotoğraf yarışması yapılacaktır.

Osmanbey Ortaokulu olarak düzenlediğimiz 14 Mart pi gününü okulumuz matematik öğretmenlerimizle birlikte düzenledik.

7. sınıflar arasında düzenlenen Matematik yarışmasında okulumuz öğrencileri Simav 2. si oldular.

Simav İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çitgöl Ortaokulu koordinesinde düzenlenen 7. sınıflar "Matematik Yarışmasında" öğrencilerimiz ilçe 2. si oldular.

2022 yılı Ulusal Matematik yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini aldılar.

Çitgöl Şehit Uzman Çavuş Adil Oruç Ortaokulu tarafından düzenlenen 7. Sınıflar Matematik Bilgi yarışmalarında öğrencilerimiz birincilik elde ettiler.