Etiket Sonuçları: kütahya

Öğrencilerimiz EGEP projesi kapsamında sürdürülebilirliği sağlamak için teknoloji ve tasarım dersliğinde atık kağıtlardan tasarladığımız materyaller ile geri dönüşüme katkı sağladılar.

Okul sporları kapsamında gerçekleştirilen küçük erkekler masa tenisi turnuvalarında öğrencilerimiz  Simav 3. sü oldular.

06.03.2024 tarihinde deprem tatbikatı yapıldı.

Öğretmenlerimize "En iyi narkotik polisi anne semineri" verildi.

Öğrencimiz Eflin Tunca, Kütahya küçükler il birinciliği yarışmalarında 200m Karışıkta 2. olmuştur.

Okulumuz küçük erkekler voleybol takımı karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek Kütahya Şampiyonu oldu.

Okulumuz küçük kız voleybol takımı karşılaştığı tüm rakiplerini set vermeden yenerek Kütahya Şampiyonu oldu.

Kütahya'da yapılan yüzme yarışmalarında öğrencimiz Elif Alya Aktaş kendi kategorisinde 1. olup genel sıralamada 7. oldu.

Kütahya'da düzenlenen judo turnuvalarında 8. sınıf öğrencimiz Gizem Banis il şampiyonu oldu.

Kütahya'da yapılan il şampiyonalarında okulumuz öğrencileri büyük başarıya imza attılar

Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile okulumuz 8. sınıf öğrencilerine LGS sürecinde yaşanabilecek sınav kaygıları üzerine seminer verildi.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Törenini öğretmenimiz Hamza Gümüşbaş'ın yönetimiyle gerçekleştirdik.

Kütahya'da düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu yarışmalarında öğrencilerimiz şampiyonluk madalyasını göğüsledi.

Kütahya'da yapılan yüzme yarışmalarında öğrencilerimiz büyük bir başarı göstererek il 2. si oldular.

Kütahya'da düzenlenen satranç turnuvalarında küçük erkekler takımımız il 3. sü oldu.

Okul sporları kapsamında yapılan voleybol turnvalarında küçük kızlar takımımız Kütahya Şampiyonu oldu.

Küçük kızlar kategorisinde  ‍Elif Begüm YURTDAŞ ‍  İl Şampiyonu olmuştur.

Öğrencilerimiz birçok kitap çeştiyle tanışmanın yanında AVM içindeki yeme içme  ve oyun alanlarında doyasıya eğlendi.

Okul müdürümüz Hüseyin Kaygusuz ve bilişim teknolojileri öğretmenimiz Bilal Sarıkaya, Sofya da katıldıkları öğretmen 5.0 eğitimlerini başarı ile tamalayarak kurs bitirme sertifikalarını aldılar.

Ekm

2019 TÜBİTAK Bilim Fuarı 24 Ekim 2019 tarihinde okulumuz kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

Simav Osmanbey Ortaokulu öğrencimiz Enes Onur, atletizmde en iyi dereceyi elde ederek şampiyon oldu.

Osmanbey ortaokulu küçük erkekler masa tenisi takımımız karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek Kütahya şampiyonu oldular.

Okul sporları kapsamında yapılan voleybol turnuvalarında, okulumuz öğrencileri birinci oldu.