Etiket Sonuçları: gezisi

EGEP Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ile Eynal Güneş Enerji Santralinin  olduğu bölgeye tanıtım gezisi yapıldı.

8. Sınıf öğrencilerimiz tarafından Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne tanıtım gezisi düzenlendi.

8. Sınıf öğrencilerimiz tarafından Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne tanıtım gezisi düzenlendi.

8. Sınıf öğrencilerimiz tarafından Gülizar Eren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne tanıtım gezisi düzenlendi.

Gezi Kulübü etkinlikleri kapsamında 8. sınıflarımız Çanakkele Şehitliğine Ziyarete gittiler.

Osmanbey Ortaokulu gezi kulübü tarafından, 8. Sınıflara yönelik, sınıf rehber öğretmenleri eşliğinde Eskişehir 'e ( Fatih Fen Lisesi,  Sosyal Bilimler Lisesi,  Sazova Kültür Parkı ve Espark 'a ) gezi düzenlenmiştir.