Etiket Sonuçları: emine

EGEP Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ile Eynal Güneş Enerji Santralinin  olduğu bölgeye tanıtım gezisi yapıldı.

Öğretmenlerimize "En iyi narkotik polisi anne semineri" verildi.

Rehber Öğretmenlerimiz Yaşar Yıldız ve Ayşe Çam Öztekin Tarafından Öğretmenlerimize Akran Zorbalığı, Siber zorbalık, Çocuk İhmal ve İstismarı ve Koruma Yolları Semineri Verildi.

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında fen bilmleri Öğretmenimiz Emine Akboğa eşliğinde öğrencilerimiz deneyler yaptılar.

Gülizar Eren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri Zeki Oğur ve Şafak Kutluana 8. Sınıf öğrencilerimize mesleki eğitim tanıtım semineri düzenledi.

Simav İlçe Sağlık Müdürlüğünde Görevli Diş hekimleri tarafından öğrencilerimize Ağız ve diş Sağlığı Eğitimi verildi.

Okulumuz robotik klubü öğretmenlerinden Mustafa Kurtuluş Acar, yemişli İlkokulu öğretmenlerine, okullarda robotik kodlama ve STEM eğitimi ile ilgili seminer vermiştir.

Trafik dedektifleri projesi kapsamında öğrencilerimize trafik polisleri tarafından trafik eğitimi seminerleri verildi.

08.11.2021 tarihinde 8. Sınıf öğrencilerimize ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Şirikçi tarafından LGS çalışmalarına yönelik motivasyon semineri verildi.