KÜTAHYA / SİMAV - Osmanbey Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Tasarım

Nis

Öğrencilerimizin teknolojive tasarım dersinde yapmış oldukları eserler okulumuz giriş katında bulunan "Teknoloji ve Tasarım Sokağı" nda sergileniyor.

Şbt

Bilişim teknolojileri ve yazılım öğretmenimiz Bilal Sarıkaya liderliğinde 6. sınıf öğrencilerimiz özgün 3 boyutlu tasarımlar yapıp, okulumuzdaki 3 boyutlu yazıcıdan ürünlerini çıktı olarak alabiliyorlar.

Ara

Okulumuz zemin katında teknoloji ve tasarım dersliklerinin bulunduğu koridorda "TEKNOLOJİ VE TASARIM SOKAĞI" hizmete girdi.

Kas

2023 2024 Eğitim Öğretim dönemi 1. dönem Teknoloji ve Tasarım Dersi Sergisi Okulumuzda Açıldı.

Ekm

Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında okulumuzda Resim ve Tasarım Sergisi açıldı.

14 Mart 2023 tarihinde okulumuz teknoloji ve tasarım dersi sergisi açıldı.

Ara

Simav Osmanbey Ortaokulu olarak her sene onlarca proje ile katıldığımız TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı etkinliklerimiz tasarım ve araştırma üzerine özellikle robotik projeler ağırlıklı olmak üzere okulumuzda sergilenmektedir.