Etiket Sonuçları: Sınıf

Çitgöl Şehit Uzman Çavuş Adil Oruç Ortaokulu tarafından düzenlenen 7. Sınıflar Matematik Bilgi Yarışmasında Osmanbey ortaokulu öğrencilerimiz Simav 2. si oldular.

Dr Kudret Armağan Tarafından 8. Sınıf Öğrencilerimize Motivasyon ve Stres Yönetimi Semineri Verildi.

Gezi Kulübü etkinlikleri kapsamında 8. sınıflarımız Çanakkele Şehitliğine Ziyarete gittiler.

Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile okulumuz 8. sınıf öğrencilerine LGS sürecinde yaşanabilecek sınav kaygıları üzerine seminer verildi.

Akademik geziler kapsamında 8. sınıf öğrencilerimiz, fen bilimleri öğretmenimiz Özgür Uslu rehberliğinde Simav Fen Lisesini gezdiler.

5/G ve 5/F sınıfları Türkçe öğretmenimiz Mehlika Çakan Eşliğinde, atasözleri ve deyimleri yaptıkları maket ve resimlerle anlattılar.

7. Sinif öğrencileri İngilizce Öğretmenimiz Vesile Küçük eşliğinde ilk dönem konularını kapsayan ingilizce köşesi oluşturdular.

İngilizce öğretmenimiz Günay Eren eşliğinde 5. sınıf öğrencilerimiz speaking yapıyor.

2022 yılı geleneksel satranç turnuvamızı tüm sınıf seviyelerinin katılımıyla gerçekleştirdik.

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz Seda Kahraman Z- Kütüphanesinin "Dewey Onlu Sınıflama" sistemi ile yeniden tasnif çalışmasını büyük bir özveri ile gerçekleştiren Okulumuz Memuru Sayın Halil İbrahim Koca'ya okul müdürümüz Hüseyin Kaygusuz  tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

7 ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik motivasyon çalışmaları 13-17 Aralık tarihleri arasında sınıf rehberliği şeklinde ve toplantı salonunda seminer olarak gerçekleştirilmiştir. Motivasyon çalışmaları doğrultusunda öğrencilerin kendilerini daha iyi tanımalarına yardımcı olacak rehberlik çalışmaları yapılmıştır. Bunun yanında geleceğe yönelik hedefler oluşturma, verimli ders çalışma, soru çözme teknikleri ve sınav stratejisi geliştirme gibi konular da motivasyon çalışması içine dahil edilmiştir.