Etiket Sonuçları: Projesi

EGEP Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ile Eynal Güneş Enerji Santralinin  olduğu bölgeye tanıtım gezisi yapıldı.

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi ve Dönem sonu etkinlikleri kapsamında Türkçe Öğretmenimiz Nurgül Akdoğan tarafından hikaye anlatma yarışması düzenlendi.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda "Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması" yapılacaktır.

Sinemaya gitmeyen öğrenci kalmasın projesi kapsamında okulumuz öğrencilerinin tamamı arkadaşları ile beraber sinema izlemenin keyfini doyasıya yaşadı.

STEm In Future Classrom Labs projesi erasmus KA1 projesi olan "STEM Learning In Future Classrom Labs" (2019-1-TR01-KA101-069124) projesinin bir ayağıdır. Yapılan bu e-twinning projesi ile öğrencilerin geleceğin sınıflarında düşünüp yaratıcılıklarını ortaya çıkardıkları ürünleri paylaşma fırsatı verilmektedir.