Etiket Sonuçları: Lisesi

8. Sınıf öğrencilerimiz tarafından Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne tanıtım gezisi düzenlendi.

8. Sınıf öğrencilerimiz tarafından Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne tanıtım gezisi düzenlendi.

8. Sınıf öğrencilerimiz tarafından Gülizar Eren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne tanıtım gezisi düzenlendi.

Eski Öğrencilerimiz ve halihazırda TUBİTAK Fen Lisesi Öğrencisi Senagül Çalışkan, 8. sınıf öğrencilerimize ve 8 İho öğrencilerine TUBİTAK Fen Lisesi tanıtımı ve LGS çalışmaları üzerine seminer yaptı.

Akademik geziler kapsamında 8. sınıf öğrencilerimiz, fen bilimleri öğretmenimiz Özgür Uslu rehberliğinde Simav Fen Lisesini gezdiler.

Gülizar Eren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri Zeki Oğur ve Şafak Kutluana 8. Sınıf öğrencilerimize mesleki eğitim tanıtım semineri düzenledi.

Osmanbey Ortaokulu gezi kulübü tarafından, 8. Sınıflara yönelik, sınıf rehber öğretmenleri eşliğinde Eskişehir 'e ( Fatih Fen Lisesi,  Sosyal Bilimler Lisesi,  Sazova Kültür Parkı ve Espark 'a ) gezi düzenlenmiştir.

Öğrenme motivasyonunu artırma etkinliklerinde bu hafta 8. sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Simav Fen Lisesindeydi.