Etiket Sonuçları: Küçük

Okul sporları kapsamında yapılan tunuvalarda küçük kızlar futsal takımımız Simav Şampiyonu oldu.

Okul sporları kapsamında gerçekleştirilen küçük erkekler masa tenisi turnuvalarında öğrencilerimiz  Simav 3. sü oldular.

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında ingilizce öğretmenimiz Vesile Küçük eşliğinde öğrencilerimiz, Kim milyoner olmak ister oyunun ingilizce versiyonunu oynayarak hem keyifli vakit geçirdi hemde ilk donem  konularımizi tekrar ettiler.

Okulumuz küçük erkekler voleybol takımı karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek Kütahya Şampiyonu oldu.

Okulumuz küçük kız voleybol takımı karşılaştığı tüm rakiplerini set vermeden yenerek Kütahya Şampiyonu oldu.

Küçük Kızlar voleybol takımımız okul spo rları kapsamında ilçemizde yapılan turnuvalarda Simav Şampiyonu oldu.

Okul sporları kapsamında yapılan Turnuvalarda Küçük erkekler voleybol takımımız Simav 1. si oldu.

7. Sinif öğrencileri İngilizce Öğretmenimiz Vesile Küçük eşliğinde ilk dönem konularını kapsayan ingilizce köşesi oluşturdular.

Okul sporları kapsamında yapılan müsabakalarda küçük kızlar voleybol takımımız ilçe birincisi olmuştur.

Küçük erkekler okul futbol takımımız tüm rakiplerini yenerek Simav Şampiyonu oldu.

Simav küçük mühendisler robot ve bilim günleri yarışmaları başvuru ve teknik bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

başvuru formu için tıklayınız.

aile onay formu için tıklayınız.

İngilizce Öğretmenimiz Vesile Küçük tarafından yapılan etkinliklere öğrencilerimizi katılımları her geçen gün artıyor. Öğrencilerimiz hem görevleri yapıyor ham de ingilizce öğreniyor.

Not only we learned the subject but also we had lots of fun !!

Sadece dersi öğrenmekle kalmadık ayni zamanda cokta eğlendik

In Osmanbey Elementary School, 6 th grade students learned the activities and told their abilities in English lesson.

6.sinif öğrencileri ingilizce dersinde aktiviteleri öğrendi ve yeteneklerini anlattılar.

Okul sporlarında masa tenisi turnuvalarında Osmanbey Ortaokulu öğrencileri küçük kızlar masa tenisi turnuvalarında Simav 2. si oldular.