Etiket Sonuçları: Haftası

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası Etkinlikleri 5F sınıfının düzenlemiş olduğu programla gerçekleştirildi.

AB Kod Haftası Etkinlikleri kapsamında katılım sağladığımız etkinliklere ait "mükemmelik sertifikamızı" aldık.

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma haftası panomuzu ve öğrenci resimlerinden oluşan okul resim sergisi okul giriş katında davetlilerini bekliyor.

8-14 Ocak 2024 Enerji Verimliliği Haftası Okulumuzda Kutlandı.

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz Seda Kahraman Z- Kütüphanesinin "Dewey Onlu Sınıflama" sistemi ile yeniden tasnif çalışmasını büyük bir özveri ile gerçekleştiren Okulumuz Memuru Sayın Halil İbrahim Koca'ya okul müdürümüz Hüseyin Kaygusuz  tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Kütüphanecilik haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile okul bahçesinde okuma etkinliği düzenlendi.