Etiket Sonuçları: Bilgi

Çitgöl Şehit Uzman Çavuş Adil Oruç Ortaokulu tarafından düzenlenen 7. Sınıflar Matematik Bilgi Yarışmasında Osmanbey ortaokulu öğrencilerimiz Simav 2. si oldular.

Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenimiz Fatma Aysu, namazın farzlarını öğretirken gece gündüz oyunundan yararlandı.

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Programı kapsamında okulda Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği içerisinde birinci dönem sonundan başlayarak Nisan ayına kadar, Şubat ve Mart aylarında bağımlılıkla mücadele kursları açılmıştır. Her sınıfa tütün bağımlılığı, teknoloji bağımlılığı ve sağlıklı yaşam konularında eğitimler verilmiştir.

8.sınıf öğrencilerine yönelik olarak 14-18 Şubat tarihleri arasında Rehberlik derslerinde, Liselere Geçiş Sistemi konulu sunum yapılmıştır. Sunumda LGS sınavının içeriği, sınavsız alan liselerin özellikleri ve nasıl yerleştirmeler yapıldığı hakkında bilgiler verilmiştir. Öğrencilerle soru cevap şeklinde merak ettikleri konularda da rehberlik yapılmıştır.

Çitgöl Şehit Uzman Çavuş Adil Oruç Ortaokulu tarafından düzenlenen 7. Sınıflar Matematik Bilgi yarışmalarında öğrencilerimiz birincilik elde ettiler.