KÜTAHYA / SİMAV - Osmanbey Ortaokulu

Etiket Sonuçları: 2024

Nis

Müzik öğretmenimiz Volkan Aydın ve öğrencilerimizden oluşan orkestramız Ramazan Ayı münasebetiyle ilahi konseri verdiler.

Mrt

Doğada Matematik Fotoğraf Yarışması sonuçları açıklandı. Derecede giren öğrencilerimiz ödüllerini aldılar.

Okulumuzda "Doğada Matematik" adlı fotoğraf yarışması yapılacaktır.

Ock

Okulumuz küçük erkekler voleybol takımı karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek Kütahya Şampiyonu oldu.

Ock

Okulumuz küçük kız voleybol takımı karşılaştığı tüm rakiplerini set vermeden yenerek Kütahya Şampiyonu oldu.

Kas

2023 2024 Eğitim Öğretim dönemi 1. dönem Teknoloji ve Tasarım Dersi Sergisi Okulumuzda Açıldı.

Kas

Okul sporları kapsamında Osmanbey Ortaokulu ve Osmanbey İmam Hatip Ortaokulu olarak katıldırğımız ve  Simav ilçemizde yapılan Voleybol Turnuvalarında Yıldız Kız voleybol takımımız Simav Şampiyonu oldu.

Kas

Osmanbey Ortaokulu olarak 2023 - 2024 Okul Aile Birliği Toplantısını 1 Kasım 2023 Çarşamba günü okulumuz spor salonunda gerçekleştirdik.

Kas

Simav Osmanbey Ortaokulu 2023-2024 Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu bilgileri aşağıdaki gibidir.